Producten voor atria calzone kebab (10)

Droge Worst - Worst zonder nitriet

Droge Worst - Worst zonder nitriet

Onze missie: de eer van de worst terugbrengen, het symbool van de Franse gastronomie! Deze ambachtelijke worst wordt vervaardigd in onze vleeswarenwerkplaats in Laissac, in de Aveyron. Slechts samengesteld uit 3 ingrediënten: varkensvlees, Guérande-zout en Kampot IGP-peper uit Cambodja. Dit gedroogde vlees blijft 3 maanden op kamertemperatuur goed. Het zal perfect samengaan met coppa, lonzo, worst, gedroogd rundvlees en hamnoot om u een aperitiefplankje te bieden dat 100% vrij is van nitrieten en conserveermiddelen. Al onze nitrietvrije vleeswaren zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde varkens uit de Aveyron. Herkomst: Laissac, Aveyron Gewicht: ongeveer 250g Ingrediënten: Varkensvlees, Guérande-zout, Kampot IGP-peper, natuurlijke darm
Churrasco smaakpoeder

Churrasco smaakpoeder

Churrasco smaakpoeder is een kruidenmix geïnspireerd op de rijke, rokerige smaken van de Braziliaanse barbecue. Perfect voor vlees, gegrilde gerechten en marinades. Deze gourmet kruidenmix heeft de typische tonen van de barbecuegrills die populair zijn in Brazilië, evenals rijke hints. Met een omato en gegrilde paprika basis, verfrist een subtiele citroentoon dit recept. Churrasco kruiden geven smaak aan alle soorten vlees!
Iberische Eikelvlees 50% Iberische Ras - LENDEN EN WORSTEN

Iberische Eikelvlees 50% Iberische Ras - LENDEN EN WORSTEN

Stuk afkomstig van Iberische varkens, gevoed in de montanera gedurende 3-4 maanden met eikels, kruiden en stoppelgewassen. Het wordt ambachtelijk ingepakt met Pimentón D.O. uit La Vera (Cáceres), ook gemarineerd met natuurlijke specerijen en zonder conserveringsmiddelen, zout, knoflook en oregano. De buitengewone geur en aroma zijn opmerkelijk. Ingrediënten: Iberisch eikelvarkensvlees, zout, natuurlijke aroma, pimentón, natuurlijke specerijen en natuurlijke runderdarm. 100% natuurlijke ingrediënten. Geen allergenen. Met een minimale rijping van 5-6 maanden, kenmerkt het zich door een buitengewone geur en aroma. Ingrediënten: Iberisch eikelvarkensvlees, zout, natuurlijke aroma, pimentón, natuurlijke specerijen.
400g vacuümverpakte gedroogde worst met peper of chilipoeder

400g vacuümverpakte gedroogde worst met peper of chilipoeder

Gegarneerd vlees met een authentieke en verfijnde smaak, die elk gezellig moment een kans maakt om Italiaanse kwaliteit te proeven. Strikt gekruide vleeswaren en worsten op de meest natuurlijke manier mogelijk. Gezonde en eenvoudige elementen om de smaak van oude boeren tradities en onze landen opnieuw te ontdekken.
Toulouse-worstjes met gekookte linzen - Regionale gekookte linzen

Toulouse-worstjes met gekookte linzen - Regionale gekookte linzen

Om deze specialiteit te waarderen, giet de inhoud van de doos in een container, dek af en laat op laag vuur sudderen. Vergeet niet af en toe te roeren. Ongeveer 10 minuten voor een formaat van 1 portie 15 minuten voor een formaat van 2 porties Vetten: 9,0 g Waarvan verzadigde vetzuren: 3,9 g Koolhydraten: 8,7 g Waarvan suikers: <0,5 g Vezels: 2,0 g Eiwitten: 8,4 g Zout: 0,76 g
Hartige Snacks - met & zonder Vlees

Hartige Snacks - met & zonder Vlees

Vegetarisch tot stevig, klassiek tot verfijnde vullingen
Castro y Gonzalez Selectie Worst - Worst

Castro y Gonzalez Selectie Worst - Worst

Sommige van de edelste stukken van onze Iberische varkens, zoals de Iberische Presa, worden op ambachtelijke wijze gebruikt om onze Salchichón Castro y González “Selección” te maken. Een intense aroma, sappige textuur en een speciale balans tussen vet, mager vlees en zwarte peper geven een subtiele natuurlijke delicatesse aan onze Salchichón. SKU:N / A Verzendgewicht:N / A
Sardine-rollspiesjes in Beccafico-stijl

Sardine-rollspiesjes in Beccafico-stijl

Wie van jullie is er naar Sicilië geweest zonder een stop te maken in een van zijn pittoreske restaurants of trattoria's? Iedereen heeft vast gehoord van deze beroemde gevulde sardines. Probeer ook onze praktische en moderne versie: uitnodigende spiesen om zowel staand als aan tafel te delen.
Maiski kip kaas prei - Voorgebakken en gepaneerde schnitzel kip kaas prei

Maiski kip kaas prei - Voorgebakken en gepaneerde schnitzel kip kaas prei

Maiski kip kaas prei, gepaneerde voorgegaarde kip gevuld met kaassaus en stukjes prei. 125 g/stuk, in bulk 3 kg = 2 x 12 stuks.
Kabeljauwballen

Kabeljauwballen

Bacalao is, onder de visproducten, een van de meest uitdagende, vooral vanwege de voorbereiding voor het koken: het is een vis die tijd, aandacht en veel geduld vereist. Met ons recept hoeft u aan niets te denken, u kunt genieten van een smakelijk, modern en verfijnd gerecht in slechts enkele minuten.